MashUP // DO OR DO NOT ... THERE IS NO TRY!

Znanja

Imamo več kot 10 let izkušenj na področju IT. V teh letih smo se srečali z marsikaterim izzivom, ki nas je obogatil z novimi znanji in izkušnjami. Ker smo mnenja, da je znanje osnova za napredek se nenehno izobražujemo. Skušamo vedno biti v stiku z zadnjimi tehnologijami in pristopi. Odlikuje nas tudi to, da se v projekte ne spuščamo, če jim nismo kos. V takem primeru vas napotimo na kompetentne in odgovorne izvajalce. Zadovoljna stranka nam je vodilo.

 

Spletne aplikacije

Že s pojavom prvega HTML standarda smo začeli z razvojem spletnih aplikacij. Že daljnega leta 1997 (da to so bili časi še Netscapea, brez Googla, ..,) smo bili nagrajeni za razvoj spletnega odjemalca in prilagojene spletne aplikacije zanj. Od takrat naprej razvijamo spletne rešitve. Preživeli smo vse HTML nadgradnje, CSS standarde, JavaScript izboljšave. Spletno programiranje poznamo na več različnik platformah. Projekte, ki smo jih na področju realizirali smo običajno začeli že v fazi načrtovanja, zato poznamo celoten proces. Pokličite nas.

Mobilne rešitve

S pojavom Palm naprav in ostalih tako imenovanih PDA smo začeli razvijati za prenosne naprave. Uspešno smo razvijali že v C++, Windows Mobile in Symbian. S prihodom Android in Windows Phone platforme smo znanja nadgradili in zato smo usposobljeni za razvoj. Seveda pa znamo tudi delati spletne rešitve, ki bodo delovale na vseh mobilnih platformah.

Windows namizne rešitve (WPF)

Želite moderno namizno rešitev (Desktop)? Tudi to znamo. Imamo izkušnje pri razvoju WPF aplikaciji in klasičnih WinForms aplikaciji.

Cloud Rešitve

Uspešno smo izvedli že več prenosov iz privatnih oblakov (klasično gostovanje) na Microsoft Azure infrastrukturo. Microsoft Azure smo temeljito preučili in zato Vam bomo znali svetovati in vas usmerjati o primernosti postavitve vaše aplikacije ali infrastrukture v oblak.

 

Agilni pristopi (Agile)

Ste spoznali, da vam klasične metodologije pri razvoju programske opreme delajo več težav kot pa koristi? So vas stranke že spraševale po bolj interaktivnih pristopih načrtovanja in izvajanja projekta? Se vam pogosto dogaja "underdelivery"? Bi želeli izvedeti iz prve roke kaj pomeni tranzicija na Agilne (recimo SCRUM) metodologije razvoja? Vas zanima kaj vam to lahko prinese? Namreč, nudimo tudi pomoč in svetovanje pri tranziciji iz klasičnih (Waterfall, PMBOK, itd.) pristopov pri izvajanju projektov na agilne pristope razvoja. Naj bolj priporočamo SCRUM ampak tudi druge nam niso tuje.

 

Svetovanje

Ker imamo že 20 letne izkušnje v IT nas lahko povprašate karkoli, če ne bomo znali vas bomo usmerili na pravo pot, sicer vam bomo z veseljem svetovali. Nudimo tudi delavnice in seminarje. Predavat pa nas res ni strah ;)